Bestelling & Levering

 

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Trendloomz.nl neemt de verzendkosten voor rekening. Jij betaalt dus géén verzendkosten. Verzendkosten om je artikel te retourneren zijn wel voor eigen rekening

KAN IK MIJN BEZORGING VOLGEN?

Ja, wij versturen al jouw items met Track & Trace. Jouw bestelling kan je dus volgen via de bestelstatus pagina, de link hiervan krijg je ook via de e-mail zodra je bestelling is verzonden. Het kan soms even duren voordat de Track & Trace status beschikbaar is.

WAT ZIJN DE LEVERTIJDEN?

Trendloomz.nl streeft naar een snelle levering van de producten. Wanneer je op werkdagen voor 15.00 een bestelling plaatst, streven wij ernaar op je bestelling dezelfde dag nog te verwerken. Veel van onze artikelen verzenden wij rechtstreeks via onze leveranciers. Hierdoor bedraagt de gemiddelde levertijd 7 - 15 werkdagen.

IK BEN NIET THUIS TIJDENS DE BEZORGING, WAT NU?

Kan je pakket niet afgeleverd worden dan ligt het 7 dagen op je te wachten op een PostNL locatie (Bpost voor Belgische bestellingen). Ook hiervan ontvangt u een notificatie van de chauffeur, hier staat ook de afhaal locatie op vermeld. Na deze 7 dagen stuurt PostNL de zending terug naar ons magazijn. 

VERKEERD ADRES

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het opgegeven verzendadres correct is. Wij doen ons best om de verwerking en verzending te versnellen, zodat er altijd een klein venster is om een onjuist verzendadres te corrigeren. Neem onmiddellijk contact met ons op als u denkt dat u een verkeerd verzendadres heeft opgegeven.

VERLOREN OF GESTOLEN PAKKETJE

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten. Mocht het geval zijn dat uw Track & Trace aangeeft dat uw pakketje op uw adres is afgeleverd - maar u heeft toch uw bestelling niet ontvangen - meldt dit aub aan, 14 dagen na de aangegeven leverdatum wordt een onderzoek gestart door PostNL, wij houden u hierover geïnformeerd tot aan het einde van het onderzoek.

VRAGEN OVER JE BESTELLING?

Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of stuur een email naar contact@trendloomz.nl